Белослава връща времето назад с концерт


Белослава връща времето назад с концерт

На 26-ти май ще имаме възможността да се върнем назад във времето. Машината, с която ще може да го направим е Sofia Live Club, a главният навигатор ще е Белослава. Само две седмици ни делят от преживяването, което ще качи на борда музикантите: Белослава, Антони Рикев - китара и програминг, Радослав Славчев - бас, Николай Данев - барабани, Елена Кокорска - вокали и Мартен Роберто.

Певицата с кадифен глас гостува на сцената в Sofia Live Club, за да ни върне назад във времето, когато диско клубовете разказваха истории, а партита бяха емблематични. Културата на Bee Gees, Donna Summer, The Jackson 5, Аbba, Boney M и много други феномелни изпълнители, които създадоха революция на музикалната световна сцена и оставиха следа в стотици поколения, ще се възроди в петъчната вечер. 

Белослава е подготвила листа, с която няма как да останете безучастни. Музика, която ще ни инжектира с нов заряд и ще ни даде крила, с които да полетим в света на Dance with me Vol 2.

Marten Roberto е забъркал компилации от хитове, които ще допринесат за една култова диско вечер, несъмнено с доза фънк, изпълнена с емоция и много танци.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Не се обиждам от вицове за тъпи блондинки, защото не съм тъпа. А не съм и блондинка.

Доли Партън

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама