Бен Кингсли и Моника Белучи са опасни шпиони (видео)


Бен Кингсли и Моника Белучи са опасни шпиони (видео)
Снимка: Киномания

Киномания представя премиерно за България филма "Паяк в мрежата" на режисьора Еран Риклис. Винаги е удоволствие, когато на големия екран гледаме Моника Белучи и Бен Кингсли. Този път те ще бъдат в ролите на шпиони в копродукцията между Белгия, Холандия и Израел.

Вдъхновен от истински събития, "Паяк в мрежата" проследява историята на някогашния таен агент Адерет, чиито шефове са недоволни от методите му на работа и се опитват да го изкарат от играта. Пред него обаче се открива възможност за финално възмездие чрез мисия под прикритие. Той открива следа в сделка за продажба на химически оръжия на диктаторски режим от Средния Изток. Но Мосад изпращат по петите му младия агент Даниел, а мишената му – енигматичната Анджела – го разсейва от целите му.

"Това, което наистина ме впечатли във филма е, че на преден план излиза човечността. Всеки един от героите носи дълбочината на характера и заедно с това притежава една особена деликатност", споделя Моника Белучи в свое интервю.

Забележителният актьорски състав обещава висок адреналин с екшън сцените от филма и едновременно с това насочва вниманието към факта, че светът може да бъде опасно място, в което някои държави се водят единствено от собствения си интерес...

Освен че ще гледаме Моника Белучи в ролята на съблазнителната Анджела и Бен Кингсли като Адерет, във филма участва и израелският актьор Итай Тиран, който ще влезе в кожата на младия агент Даниел. Прожекцията на филма е на 23 ноември от 20:30 ч. в кино "Люмиер Лидл".

Можете да гледате филма също на 26 ноември 2019, 18:45, Кино G-8 и на 27 ноември 2019, 19:45, Euro Cinema.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Понякога умът има нужда от време, за да приеме онова, което сърцето вече знае.

М.Анджело

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама