Бет Харт пусна новия си албум (видео)


Бет Харт пусна новия си албум (видео)
Снимка: BG Sound Stage

В края на миналата седмица Бет Харт пусна новия си албум "War In My Mind". Това е нейният тринадесети студиен албум след "Fire On The Floor" (2016) и колаборацията с Джо Бонамаса от 2018 "Black Cofee".

Във времена, когато други артисти прикриват недостатъци, отричат възрастта си и крият най-мрачните си тайни, Бет е един от музикантите, който в "War in My Mind" сваля картите на масата и ви кани да се разходите с нея в най-съкровените кътчета на душата й. Познаваме искреността на Бет и на нейния толкова интимен контакт с публиката, който българските й фенове преживяха на концерта й в София през 2018 г. Но за пореден път в "War In My Mind Бет" оголва душата си, показва белезите си от рани, но и без да ни се извинява за това откровение.

"Сега аз съм най-открита и най-много себе си", казва Бет Харт за своя албум. "Преминах през дълъг път на изцеление и вече се чувствам комфортно с моите тъмни страни и с демоните си. Чувствам се еднакво добре с нещата, от които се срамувам, и с нещата, с които се гордея".

Видео към титулната песен на "War In My Mind":

 

Бет е идол за ценителите на рока, блуса и фюжъна. Номинирана е за "Грами" и заради главозамайващия си тембър е избирана да споделя сцената с едни от най-големите виртуози на китарата Джо Бонамаса, Джеф Блек и Слаш. С последното си турне "Fire On The Floor" Бет пълни огромни зали в САЩ и Европа –

През 2018 г. Бет Харт гостува за първи път у нас и залата не успя да побере феновете й. Тази година тя се завръща, както обеща на българските си почитатели. Концертът й е организиран от компания BG Sound Stage и ще бъде на 10 декември в зала "Арена Армеец".

Билетите са в продажба в системата на Eventim.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Ако се провалите с отглеждането на децата си, нищо друго няма значение.

Джаки Кенеди

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама