Без голи дупета и гърди на Грамите


Без голи дупета и гърди на Грамите

Да няма голи дупета и дамски гърди на тазгодишната церемония по раздаването на наградите Грами, предупреди телевизионният гигант Си Би Ес.

В предупредителния имейл, разпратен до участниците, също така се предупреждава да няма "пухкави" детайли в областта на гениталиите.

Управлението по протокола на телевизионния гигант е предупредило надлежно представителите на звездите, които ще бъдат на сцената в Лос Анджелис в неделя.

"Проблеми създават костюми тип прашки. Моля, избягвайте показване на голи части под ханша и на дупето", продължава Си Би Ес с предупрежденията. Също така не бива да има прозрачни костюми, които да показват деликатни части от телата на дамите.

Прочут стана случаят с Джанет Джексън на шоуто за Суперкупата през 2004 г., когато по време на дует с Джъстин Тимбърлейк гръдта й лъсна, а Си Би Ес излъчи в ефир станалото. Впоследствие федералната комисия по комуникациите глоби Си Би Ес 500 000 за предаването на инцидента, но апелативният съд отмени наказанието с довод, че телевизионната компания не е била в състояние да предвиди инцидента. Така приключи случаят, който нашумя като "Аферата със зърното".

Си Би Ес вчера отказа да коментира съдържанието на предупредителното писмо, което е разпространила.

Източник: БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Няма проблем човек да се пуска по течението, стига да може след това да се върне.

Миг Джагър

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама