Безплатна прожекция по повод 44 години от премиерата на "Всичко е любов"


Безплатна прожекция по повод 44 години от премиерата на "Всичко е любов"
Снимка: Фотограф: Елена Димитрова, архив: БНФ

С безплатна прожекция ще бъдат отбелязани 44 години от премиерата на филма "Всичко е любов". Събитието ще е на 1 декември в кино "Одеон", съобщават организаторите от "Филмаутор".

Гост на прожекцията ще е актрисата Янина Кашева, която изпълнява главната женска роля във "Всичко е любов".

"Филмът е актуален и днес, защото разказва историята за една голяма, първа, чиста и безусловна любов, за едно истинско съкровено чувство, което живее в дълбините на душите и на двамата герои. Тяхната среща е съдбоносна. Среща, която всеки би желал да има. И въпреки че е споделена, тази любов се оказва невъзможна, тъй като обществото не я приема. И сега има социално разделение, дори с много по-ясно очертани и по-големи пропасти между бедни и богати, между такива, които могат да имат всичко и други, които са отритнати аутсайдери. И тук проблемът е не дали родителите трябва да се намесват, естествено е да ги наблюдават - а как се намесват, защото крайностите не водят до нищо добро. Едно такова грубо вмешателство в толкова крехки и деликатни отношения, може да има пагубни последствия", казва Кашева.

"Всичко е любов" е по сценарий на Боян Папазов. Режисьор е Борислав Шаралиев. Главната мъжка роля изпълнява Иван Иванов, а във филма участват също Ибиш Орханов, Мария Стефанова, Вълчо Камарашев, Веско Зехирев, Мая Владигерова, Йордан Спиров, Петър Гюров и други.

Прожекцията в „Одеон“ е част от фестивала за българско класическо кино "30 вечери с 30 класики", който е по повод 30-ата годишнина на "Филмаутор".

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Мъжете може да са открили огъня, но жените са открили как да си играят с него.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама