Били Айлиш: Сексуалната експлоатация е навсякъде


Били Айлиш: Сексуалната експлоатация е навсякъде
Снимка: Стоп кадър

В интервю за британското списание Vogue певицата Били Айлиш говори за разпространението на сексуална експлоатация на непълнолетни, казвайки, че "това е навсякъде".

Коментирайки новия си сингъл "Your Power", който разглежда отношенията на насилие между непълнолетен и възрастен човек, 19-годишната певица каза, че всички нейни връстници са преживели някакъв вид непристойно сексуално отношение.

"Песента наистина не е за един човек. Може да си помислите, "защото тя е в музикалната индустрия". Не, навсякъде е", сподели Били в интервюто за юнския брой на изданието.

"Не познавам нито едно момиче или жена, които да не са имали странно или наистина лошо преживяване. И мъжете също - младите момчета се възползват постоянно."

"Няма значение кой си, какъв е животът ти, положението ти, с кого се обграждаш, колко си силен, колко си умен. Винаги можете да се възползвате. Това е голям проблем в света на домашното насилие или изнасилването по закон - момичета, които са били много уверени и волеви, изпадайки в ситуации, в които са като "о, боже, аз съм жертва". И е толкова неудобно, унизително и деморализиращо да си в това положение да мислиш, че знаеш толкова много и след това осъзнаваш, че в момента си малтретиран", смята 19-годишната изпълнителка.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Не можеш да промениш това, срещу което отказваш да се изправиш.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама