Бионсе и Били Айлиш ще пеят на наградите "Оскар"


Бионсе и Били Айлиш ще пеят на наградите "Оскар"
Снимка: Getty Images/Guliver

Бионсе и Били Айлиш ще изнесат концерти по време на неделната церемония по връчването на "Оскар"-ите, но откровеният скептик по отношение на ваксините Ван Морисън ще пропусне звездната вечер в Холивуд, съобщиха организаторите.

И тримата изпълнители са номинирани за най-добра песен на 94-ите награди "Оскар" - заедно с Лин-Мануел Миранда и Даян Уорън, чиито песни също ще бъдат изпълнени на церемонията.

Номинираната за "Оскар" балада на поп звездата Бионсе "Be Alive" е написана за биографичния филм "Крал Ричард", в който Уил Смит е в ролята на бащата на великите тенисистки Серена и Винъс Уилямс.

Холивудското издание Variety съобщи, че Бионсе ще изпълни песента на живо от тенис кортовете в Комптън, където сестрите са играли като деца.

Айлиш и брат ѝ Финиъс ще изпълнят "No Time To Die" от последния филм за Джеймс Бонд.

Но въпреки че Морисън, който написа "Down to Joy" за черно-бялата семейна драма на Кенет Брана "Белфаст", беше поканен на звездната церемония, той "няма да присъства на Оскарите поради графика си, заявиха организаторите.

Критиките на Морисън към ограниченията, свързани с пандемията и противопоставянето му на задължителните ваксини предизвикаха коментари дали той ще бъде добре дошъл на Оскарите.

Церемонията, която ще се състои в неделя, 27 март, в Холивуд, изисква номинираните, гостите и представителите на медиите да бъдат ваксинирани.

Източник: БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Старостта не е място за глезени момиченца.

Бети Дейвис

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама