Бионсе обяви нов албум след 6-годишна пауза


Бионсе обяви нов албум след 6-годишна пауза
Снимка: Getty Images

Бионсе съобщи, че съвсем скоро ще издаде дългоочаквания си седми студиен албум, озаглавен "Renaissance", след шестгодишна пауза, съобщи The Guardian. 40-годишната музикална легенда разкри, че той ще бъде пуснат на 29 юли.

Изпълнителката също така написа "act i… RENAISSANCE" в своите акаунти в социалните мрежи и стрийминг платформи, сред които Spotify, Apple Music и Tidal – собственост на съпруга й Джей-Зи. Това навежда на мисълта, че е много вероятно албумът да има продължение.

Преди дни Бионсе предизвика спекулации, че подготвя нов музикален проект, след като изтри профилните си снимки в социалните мрежи Facebook, Instagram, Twitter и TikTok. Феновете й веднага започнаха да се питат дали това не е знак, че тя се готви да направи важно съобщение и явно са били прави.

Преди време звездата разкри, че работи по нова музика от миналото лято, като понякога й отнема повече време, за да "намеря точния звук". "И все пак няма нищо по-хубаво от количеството любов, страст и изцеление, които усещам в звукозаписното студио. След 31 години се чувствам също толкова вълнуващо, колкото и когато бях на девет години. Да, музиката идва!"

Последният си музикален соло проект "Lemonade" певицата пусна през 2016 г., като той беше придружен от 65-минутен филм със същото заглавие. Тавата й оглави музикалните класации в много държави по света. През 2013 г. албумът й "Beyoncé" пък беше пуснат в ранните сутрешни часове без никаква предварителна информация.

 

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Където и да отиваш, отивай с цялото си сърце.

Конфуций

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама