Битка на титаните във VIP Brother


Битка на титаните във VIP Brother

След номинациите в сряда, Съквартирантите предложиха за изгонване Луна, Джорджано, Кичка и Люси. Тази вечер зрителите ще решат кой от четиримата да напусне най-известната Къща завинаги.

Седмична мисия "Пълен мрак" постави звездите пред най-големите им страхове. В петък видяхме как петима Съквартиранти – Кичка, Моника, Здравко, Люси и Луна, бяха изправени пред тежката задача да прекарат една нощ в "Къщата на ужасите". Един от тях трябваше да убеди поне двама от останалите да напуснат ужасяващото място преди зазоряване. Това, което другите не знаеха е, че провалът на мисията, всъщност е ключът към нейния успех. Черният лорд Здравко започна усърдно да убеждава Съквартирантите да прекратят престоя си на страховитото място, а дали те го послушаха и каква ще бъде развръзката, ще разберем тази вечер.

Дори и най-големите звезди имат нужда от храна и добри условия на живот. Когато 16 човека са затворени под общ покрив, битовите проблеми стават неизменна част от ежедневието им. Тази вечер ще видим как битката на титаните започна именно заради дребните битовизми. Старите приятели Кичка и Здравко ще влязат в пряк конфликт, а причината ще е дневното меню.

Big Brother не спира с изненадите и тази вечер ще станем свидетели на дългоочакваното обединяване на двете Къщи. Не всеки Съквартирант от селската Къща обаче ще има привилегията да се присъедини към VIP-овете. Кои ще бъдат щастливците, за които селският живот ще приключи, ще разберем на живо тази вечер.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

В живота няма такова нещо като рано или късно... Всичко се случва точно когато трябва.

"Любов", Елиф

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама