Black Eyed Peas се събират


Black Eyed Peas се събират

Рапърът Уилайем (Will.i.am) потвърди, че групата му Black Eyed Peas ще се събере за нов албум. Освен него в бандата влизат певицата Фърги, рапърите apl.de.ap и Taboo.

Последният албум на Black Eyed Peas излезе през 2010 година. По време на концерт в Алтън Таурс през 2011г., групата обяви, че на този етап спира да прави музика.

"Ще има събиране на Black Eyed Peas. Болно ми е да казвам това, защото изобщо не трябваше да спираме”, заяви Уил в интервю за британското радио "Кепитъл ФМ".

Първият албум на групата е "Behind the Front" от 1998 г., като по това време тя представлява рап трио. През 2002 г. в състава влиза Фърги, с която идва и комерсиалният успех на третата им тава – "Elephunk”. Албумът се продава в над 9 милиона копия в световен мащаб и включва първия им голям хит – "Where is the love”.

След него последва почти десетилетен хитов поход на бандата, в който тя почти не излизаше от световните класации, включително със солови парчета на отделните членове.

"Искаме да знаете, че ви обичаме и ви благодарим за подкрепата, която ни давате още от начало. Това няма да е последният път, в който ни виждате.”, заяви Фърги по време на прощалния концерт през 2011 година.

Източник: бГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Най-голямата болест в днешните времена е да не бъдете обичани.

Принцеса Даяна

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама