Блейк Лайвли за "Вечната Аделайн"


Блейк Лайвли за "Вечната Аделайн"

По чудо останала на 29 години в продължение на осем десетилетия Аделайн Боуман (Блейк Лайвли) води самотен живот, без никога да си позволява да допусне близо до себе си някого, който може да разкрие тайната ѝ. Докато една случайна среща с чаровния филантроп Елис Джоунс (Мишиел Хюисман) запалва отново страстта ѝ към живота и любовта в сърцето ѝ. След един прекаран уикенд с родителите му (Харисън Форд и Кати Бейкър), когато тайната ѝ е заплашена от разкриване, Аделайн взема решение, което ще промени живота ѝ завинаги.

Актрисата Блейк Лайвли, която изпълнява ролята на Аделайн Боуман, разбира, че е попаднала на опияняващо приключение и вечна любовна история още при първото прочитане на сценария. "Не можех да го оставя – казва тя. Четеше се като красив роман. Историята е романтична, поетична и неповторима“.

За да постигне правилния за различните епохи говор, Лайвли работи с прочутата холивудска преподавателка по диалекти и носителка на Оскар – Елизабет Химелщайн. За героинята си Лайвли разказва: "Тя води тих живот. Работи в библиотека и живее в апартамент в Китайския квартал в Сан Франциско. На всеки десет години се мести в нов град, променяйки самоличността си – името, външния си вид, работата си. За да опази анонимността си, тя никога не си позволява да се сближи с някого.“ Животът ѝ обаче се променя след случайна среща с Елис - енергичният млад предприемач, изигран от Мишиел Хюисман, в когото тя се влюбва лудо.

"Тя е много усърдна в работата си и се справя чудесно с ролята. Като актриса тя е напълно подготвена, находчива и търпелива, както и много великодушна към останалите актьори", казва Харисън Форд за Лайвли.

Премиерата на "Вечната Аделайн" е на 24 април.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

С думи също може да се докосва. Дори по-нежно, отколкото с длани.

Януш Вишневски

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама