Бони и Гатьо с остри закани един към друг в Hell's Kitchen (ВИДЕО)


Бони и Гатьо с остри закани един към друг в Hell's Kitchen (ВИДЕО)
Снимка: Nova

В официалния Instagram профил на Hell's Kitchen България се появи видео, в което двама от участниците - Бони и Гатьо, отправят остри закани един към друг.

"Гатьо, ще те кълцам като сливенска пръчка и ще те пратя на жена ти да те яде. Гледай ми прахта...", каза темпераментната певица на личния охранител, който стана известен от участието си в "Игри на волята".

Вижте още: Бебе проплака в дома на Бони (СНИМКИ)

"Ей, сливенско чеверме, ти дойде в София, изяде ми две банички, голяма работа стана", отвърна на удара бившият военен.

Припомняме, че сезон 6 на кулинарното предаване стартира на 20 февруари 2024 по NOVA. В Кухнята на Ада отново ще влезе и специален отбор с популярни личности, готови да нажежат страстите до краен предел. Звездите ще се състезават срещу червените и сините, за да излъчат своя победител.

Шеф Ангелов е категоричен, че в кухнята Гатьо е войник. Спазва йерархията и се държи уважително. "Старателен и изпълнителен е и готви вкусно. Има и голямо желание. Относно Звездния отбор, в него има сблъсък на характери. Но Гатьо не се сблъсква с другите. Бони е менторски настроена и готви много добре. Калки също е интересен, защото е вегетарианец и когато му се наложи да приготви ястие с месо, милият през зъби дъвче, плаче и готви."

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Това, за което човек постоянно мисли, ще дойде. И това, което постоянно отрича, и то ще дойде!  

Петър Дънов

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама