Боро Първи ремиксира парче на Давид Гета (ВИДЕО)


Боро Първи ремиксира парче на Давид Гета (ВИДЕО)
Снимка: ПР

Българският рапър Боро Първи издаде нова песен – ремикс на хитовото парче "Get Together" на световноизвестния DJ Давид Гета. 

Тази година глобалната платформа Tuborg Open си партнира с френския музикант, чието парче "Get Together" обединява изпълнители от Китай, България, Непал, Узбекистан и Сърбия. Всеки от младите таланти имаше възможност да запише ремикс на песента, като вложи в него част от уникалния си стил, музика, култура и националност. Ремиксите ни напомнят, че музиката има силата да обединява хората навсякъде по света, независимо от културните различия, икономическите или социалните фактори.

"През целия ми живот се опитвам да се свързвам с хората чрез музиката – дали чрез звука, който създавам, като си партнирам с различни артисти или по време на изпълненията ми на живо. Развълнувах се като разбрах, че един от най-популярните изпълнители в България ще прави ремикс на моето парче. Това за мен е не само възможност да се свържа с напълно нов артист, но и съм любопитен да чуя как ще използва моята песен и чрез добавянето на своя интерпретация ще промени звученето ѝ. Това прави денс музиката и денс културата толкова специални", сподели Давид Гета.

Новата песен на Боро Първи е вдъхновена от обединяването на стиловете и възможностите, които това поражда. Рапърът сподели, че за него е предизвикателство да работи с Давид Гета по официалния ремикс на сингъла "Get Together", като обогатява неговото звучене със собствен стил и го доближава още повече до българската аудитория.

"Мисля, че е време да имаме повече самочувствие като народ. Въпреки че сме малка държава, имаме какво да дадем на света. Ремиксът на "Get Together" на Давид Гета с мое участие го доказва. Когато обстоятелствата ни разделят, музиката ни обединява", коментира Боро Първи

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама
Реклама

На жените им е нужен повод, за да правят секс. На мъжете им трябва просто място.

Били Кристъл

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама
Реклама