Братя Мангасариян се завръщат


Братя Мангасариян се завръщат

Братя Мангасариян - Зюмбюл (Силвестър Силвестров), Кулю (Владислав Петров) и Среброто (Александър Сано) се завръщат със зрелищен спектакъл на сцената на столичния ресторант "Рубаят” в НДК!

На 19 ноември (четвъртък), от 21:00 часа, триото ще представи най-новото си Stand Up Comedy шоу "За вредата от образованието, културата и изкуството".

Комедийната вечер ще бъде изпъстрена с много смях, комични етюди и хумор за всяка възраст. В шеговит тон Братя Мангасариян ще представят сериозен критичен анализ на актуалната културна и обществено-политическа ситуация в България. Тяхна характерна черта е боравенето с гротеска, с цитати от поп културата, но бягайки далече от баналностите и грубата улична реч. В своето представление ще разгледат въпроси като:

"Защо един от най-големите физици на Земята - Алберт Айнщайн не е завършил физика? Един от най - големите български актьори - Наум Шопов не е завършил НАТФИЗ? Един от най-големите диктатори в света - Саадам Хюсеин не е завършил училище за диктатори? и мн.др.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама
Реклама

Времето ви е ограничено, затова не го губете, живеейки живота на някой друг.

Стив Джобс

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама
Реклама