Бременната Ралица Паскалева и тази година ще води "Игри на волята"


Бременната Ралица Паскалева и тази година ще води "Игри на волята"
Снимка: Facebook Ралица Паскалева

Въпреки че Ралица Паскалева очаква второто си дете, актрисата отново ще бъде водеща на "Игри на волята". Снимките на приключенското риалити стартираха, а тази година рекорден брой кандидати изявиха желание за участие. Над 8000 души се записаха в предварителните кастинги, но само най-добрите успяха да стигнат до Арената и ще имат възможност да се борят за голямата награда от 100 000 лева.

В ефира на "Здравей, България" Ралица Паскалева сподели: "Тази година имаме още повече и по-трудни битки. Неща, които зрителите не са гледали и в четирите сезона до момента. Стратегията ще бъде от ключово значение този сезон. Ще тестваме максимално докъде ще стигне волята на участниците".

Вижте още: Есил Дюран скандализира с визия на София Прайд, феновете ѝ бесни (СНИМКИ)

Преди дни Ралица Паскалева потвърди с пост в социалните мрежи, че очаква второто си дете. Тя сподели: "Радвам се, че вече мога да говоря открито за това, защото докато с Димо участвахме като партньори в "Като две капки вода" – сезон 11, ми беше трудно да го скрия. Така и аз влизам в "Игри на волята" хем като водещ, хем като участник под жаркото слънце. Надявам се всичко да бъде наред".

Вижте още: Алекса и Елица от "Игри на волята" вдигнаха приказна сватба (СНИМКИ)

"И тази година не изневеряваме на традициите си по отношение на участниците и надграждаме. Те са много интересни хора. Освен това, самите изпитания са станали доста по-сложни от това, което сме свикнали да виждаме досега. А това ще доведе до един див пети сезон. Очаква ни зрелище, на което зрителите на NOVA ще могат да се насладят. Тази година ще се състезават доказани спортисти, хора, които следят формата от самото начало и са много добре подготвени и стратегически", допълни Димо Алексиев.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Когато прегърне един мъж, жената иска да почувства неговата слабост, а когато го целуне - неговата сила.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама