Броени дни до концерта на Roxette


Броени дни до концерта на Roxette

Само след няколко дни, на 17 юни, София ще бъде разтърсена от дългоочакваното шоу на Roxette. Шведското супердуо пристига у нас за един специален концерт, зареден с много настроение и размазващи хитове. Ще се насладим на "It Must Have Been Love", "Joyride", "Listen to Your Heart", "Sleeping in My Car" и много други, а Мари Фредриксон и Пер Гесле обещават, че концертът за всички в зала "Арена Армеец“ ще бъде незабравим.

София е една от спирките в тяхното ново турне, което се посреща със суперлативи във всяка държава. Очаква се то да приключи по времето, когато Roxette ще празнуват 30-тата си годишнина и поради тази причина е наречено “XXX – The 30th Anniversary Tour”.

Техническата подготовка за концерта започва още от 15 юни, когато у нас ще пристигне сцената, както и цялото оборудване за осветлението и озвучаването. Мари и Пер ще имат самостоятелни и комфортни гримьорни, като в тях трябва да има много цветя. Освен това са поръчали плодове, особено държат на банани и прясно нарязан джинджифил. Двамата изпълнители много искат да опитат по време на престоя си у нас и качествено местно червено вино.

Входовете на зала "Арена Армеец“ в деня на концерта ще бъдат отворени в 18,30 ч. Поради очакваното натоварено движение по бул. Цариградско шосе, където в момента продължават ремонтни дейности, съветваме феновете да дойдат по-рано с автомобилите си или да използват градския транспорт. Революция Z, които бяха избрани лично от Rоxette за подгряваща група, ще се качат на сцената в 20,00 ч. Мона Недева и компания ще ни зарадват с най-големите си хитове, както и специално подбрани кавъри, като изпълненията им ще продължат до 20,30 ч. Очаква се Мари и Пер да се появат в 21,00 ч, а шоуто им ще продължи около два часа!

Roxette пристигат у нас с частен самолет веднага след концерта си в Острава, Чехия. Те ще са на българска земя в ранните часове на 16 юни. Ограничени количества билети за концерта им на цени от 60 до 120 лв все още могат да бъдат закупени от всички каси на Тикетпро в страната, както и онлайн на ticketpro.bg.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Няма проблем човек да се пуска по течението, стига да може след това да се върне.

Миг Джагър

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама