Броени дни до концерта на Стинг в София


Броени дни до концерта на Стинг в София
Снимка: Getty Images/Guliver

Британската супер звезда Стинг пристига в София тази седмица, за да подари на българската публика един невероятен концерт на 1 юни в "Арена Армеец"! Турнето My Songs започна преди няколко дни, а България е една от първите държави, които ще станат част от обиколката на музиканта.

На 24 май излезе и едноименният албум "My Songs", който включва едни от най-големите хитове на музиканта, белязали кариерата му, в нов прочит и аранжимент. Албумът е наличен в стандартна и делукс версия в онлайн магазин MusicMall.bg.

Концертът на Стинг ще е наистина специален и впечатляващ. Самият музикант описва турнето като "животът му в песни".

Специален гост ще бъде младата поп изпълнителка - Chinchilla. Тя дебютира през 2019 със забележителния си сингъл, "Elements", с който пречупва музикалните жанрове. За кратко време тя набира изключително голям брой фенове по целия свят!

Входовете на "Арена Армеец" в деня на концерта ще бъдат отворени в 18:30 ч. Булевард "Асен Йорданов" няма да бъде затворен. Приканваме всички фенове да се насочат към залата по-рано, за да може да се извършат рутинните проверки по безопасността навреме. Chinchilla ще се качи на сцената около 20:00 ч., а Стинг около 21:00 ч.

Огромният интерес към концерта беше очакван. Билетите са почти разпродадени, като все още има ограничено количество в продажба. Те могат да бъдат закупени от касите на "Арена Армеец" и Ивентим, както и онлайн на eventim.bg

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Не можеш да имаш всичко. Къде ще го сложиш?

Ан Ландърс

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама