Busta Rhymes получи награда за цялостно творчество на наградите BET


Busta Rhymes получи награда за цялостно творчество на наградите BET
Снимка: Getty Images

По време на тазгодишните награди BET (Black Entertainment Television - Блек Ентъртейнмънт Телевижън) се отбелязаха 50 години от началото на музикалното движение хип-хоп, съобщи АП.

Най-голямата изненада в рамките на церемонията в неделя беше изпълнението на рапърите Куейво и Офсет, двамата живи членове на група „Мигос“, които изпяха хитовото си парче „Bad and Boujee“ на фона на снимка на покойния трети член на състава Тейкоф, който загина в стрелба през декември миналата година.

По време на шоуто множество други изпълнители също отдадоха почит на покойни хип-хоп звезди като Тупак, Ноториъс Би Ай Джи, Биз Марки и Поп Смоук, като напомниха на публиката за най-известните им хитове.

Американският рапър Бъста Раймс получи най-голямото отличие за вечерта – наградата за цялостно творчество. 12-кратно номинираният за награда „Грами“ изпълнител и продуцент е смятан за един от най-великите хип-хоп музиканти.

Диди, Джанет Джаксън, Чък Ди, Миси Елиът, Фарел Уилямс и Марая Кери отдадоха почит на Раймс, като записаха поздравителен видеоклип.

Източник: БТА

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Шоу


Реклама

Не се бойче, че ще ви стъпчат - стъпканата трева се превръща в пътека.

Блага Димитрова

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама