Буум Кабаре София - шоуто, което заслужавате


 Буум Кабаре София - шоуто, което заслужавате
Снимка: Boom Cabaret

Ако винаги сте искали да гледате кабаре на живо, да се насладите на джаз банда, драг изпълнения и циркови номера, то имаме новина за вас - Буум Кабаре е тук, за да ви даде шоуто, което заслужавате. На 7 април от 20:00 ч. в Event Center Pirotska ще се състои The Night of Boom Cabaret - мащабен спектакъл, който никога не е правен досега у нас.

Организаторите ще ви посрещнат с приказни създания на кокили и джаз банда, която ще ви пренесе в епохата на кабарето. Ще можете да се насладите на класически бурлеск и драг изпълнения, циркови номера и завладяващи хореографии. Всичко това със специалното участие на певицата Мила Роберт, която ще влезе в ролята на кабаре дива. Заедно с нея на The Night of Boom Cabaret гостуват главозамайващите танцьори от "Black Out Show".

Всичко ще бъде представено от Камен Воденичаров, който ще води гостите на спектакъла из света на кабарето. Разбира се, ще слушаме музиката на виртуозните изпълнители: Стефан Цеков - барабани, Димитър Сираков - контрабас, Александър Логозаров - китара и Георги Стойков - тромпет.

След официалния край на шоуто всички гости ще могат да се насладят на великолепен джаз на живо.

Организаторите предлагат куверти с билети за 4 души с включена и резервирана маса и консумация. Повече информация относно кувертите можете да откриете в официалната Facebook страница на събитието.

Налични билети за The Night of Boom Cabaret все още има на цена от 40 лв*. В деня на събитието, ако капацитетът не е запълнен, ще могат да бъдат закупени билети на цена 50 лв на самата локация. Закупуването на билет не гарантира резервирано място. Организаторите препоръчват да си направите резервация преди събитието. Телефон за резервации: 089 9930919

*Билетите са ограничени на 50% от капацитета на залата.

Билети за събитието може да закупите на всички каси на EasyPay, в мрежата на iPASS и в мрежата на Eventim.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

За жената красотата е по-важна от ума, защото на мъжа му е по-лесно да гледа, отколкото да мисли.

Марлене Дитрих

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама