Българка се снима с Том Круз в "Мисията невъзможна 7" (СНИМКИ + ВИДЕО)


Българка се снима с Том Круз в "Мисията невъзможна 7" (СНИМКИ + ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

Българката Доротея Толева си партнира с Том Круз в "Мисията невъзможна: Пълна разплата - част първа". Премиерата на лентата е на 14 юли 2023.

Доротея се превъплъщава в руски агент, който се опитва да спре Итън Хънт (Том Круз) да изпълни мисията си.

Толева е тренирала баскетбол, но след като се отказва от активния спорт, продължава да спортува за здраве и избира тренировките по бокс. Дълги години е успешен модел, а когато решава, че иска да се занимава с актьорско майсторство, заминава да учи в Ню Йорк и Лондон.

Участвала е в сериалите "Пътят на честта", "Господин Х и морето", а преди това заедно с близначката ѝ Емануела, половинката на продуцента Андрей Арнаудов, бе част от риалитито "Африка: Звездите сигурно са полудели".

В "Мисията невъзможна: Пълна разплата - част първа" миналото се завръща и поставя Итън Хънт (Круз) пред дилема със смъртоносни последици – дилема, която отпраща него и екипа му на най-опасната им мисия до момента, а успехът или провалът ѝ ще предреши кой ще контролира истината и представата за "добро и лошо" за векове наред. Залогът е самото бъдеще!

Вижте още: Том Круз изпълнява най-опасната каскада в живота си (ВИДЕО)

Наред с Том Круз, в актьорския състав се завръщат още Саймън Пег, Винг Реймс, Ребека Фъргюсън, Ванеса Кърби и Хенри Черни, в ролята на бившия директор на Агенцията за невъзможни мисии Юджийн Китридж. Към тях се присъединяват Хейли Атуел, Шей Уигам, Пом Клементиеф, Ейса Моралес, Роб Дилейни, Кари Елоуис, Индира Варма, Марк Гатис, Чарлс Парнел, Грег Тарзан Дейвис, Фредерик Шмид.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Иска се много доверие, за да споделиш недостатъците си с приятел. Иска се обаче много повече, за да споделиш неговите.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама