Българска оперна певица направи рап парче (ВИДЕО)


Българска оперна певица направи рап парче (ВИДЕО)
Снимка: ПР

Дебютното рап-парче и видеото към него на талантливата Теодора Марчева-Додо, участвала в "Гласът на България" и "Звездите в нас", се появи премиерно онлайн преди броени часове. Песента се казва "Sorry" и e продуцирана от рап-дуета Зипо и Слаш.

Не само музиката и текстът са по идея на Теодора, но и концепцията за видеоклипа е нейна. Теди залага на модерно звучене, под формата на рап, в съчетание с пеене. Теодора харесва всички стилове в музиката и определя себе си като "певица". Тя сама написва текста за песента, защото има много неща, които да каже на широката аудитория.

"От доста време наблюдавам как обществото ни налага все повече идеята за материалното. Лошото е, че рефлектира доста върху подрастващото поколение и върху музиката. Тъй като аз съм човек, който обича да си философства наум и който иска да създаде нещо, което да не бъде посредствено, ми дойде идеята защо не направя песен, която да бъде синтез между двете- пародийна песен, която описва и осмива голяма част от младите (и не само) момчета и момичета", разказва Теодора за идеята около създаването на песента.

Известният рап-тандем Зипо и Слаш са продуценти на песента. Зипо (Христо Христов) е режисьор на видеото, осветлението е дело на Радослав Делчев и Даян Николов. Записът, миксът и финалният мастър на песента са направени от Роб Николов.

За създаването и провокацията в парчето "Sorry", Додо разказва: „Първоначалната ми идея не беше да провокирам, по-скоро да излея разсъжденията си относно духовното падение на нашето общество, но и също така, да развеселя аудиторията. В крайна сметка, може би ще се приеме като провокация, която се надявам да накара хората да се замислят- дали наистина количеството пари, сексуални партньори и външна красота са най-осмислящите неща в живота. В интерес на истината, проблемът е доста по-комплексен и личната отговорност на всеки родител към детето си е фундаментална за нашето общество".

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама
Реклама

Най-голямото щастие е да чувстваш, че си обичан...Не да го знаеш, а да го чувстваш!

Eлиф Шафак

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама
Реклама