Цензурираха новото видео на Тимбърлейк


Цензурираха новото видео на Тимбърлейк

Видеоклипът към новата песен на Джъстин Тимбърлейк беше забранен от YouTube.

Певецът предизвика противоречие, след като новото му видео към песента "Tunnel Vision", в което участват голи модели, изпълняващи провокативни танци, беше сметнато за прекалено скандално от сайта за видео споделяне, тъй като противоречи на стриктната му политика за забрана на голотата.

След успеха на провокативното видео на Робин Тик към хитовия сингъл на Тимбърлейк "Blurred Lines", което помогна за изстрелването на песента до номер едно в чартовете във Великобритания и САЩ, певецът изглежда искаше да извлече максимална полза от тенденцията. В новото провокативно видео голи жени се извиват на пода със снимки на 32-годишния Тимбърлейк, прожектирани върху телата им.

Джъстин, който е женен за актрисата Джесика Бийл, не е особено впечатлен от скандала и използва Twitter, за да рекламира песента и да отправи ясно предупреждение към младите си почитатели. "Вижте новото видео към Tunnel Vision и бъдете готови..., то е откровено", съобщи Тимбърлейк.

Видеоклипът е трети от новия му албум "The 20/20 Experience" и е режисиран от Джонатан Крейвън, Саймън МакЛафлин и Джеф Никълъс.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Лошата новина е, че времето лети. А добрата новина е, че ти си пилотът.

Майкъл Алтшулер

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама