Чакането свърши! Бионсе пусна новия си албум


Чакането свърши! Бионсе пусна новия си албум
Снимка: Getty Images

След 6-годишна пауза Бионсе издаде дългоочаквания си седми студиен албум, озаглавен "Renaissance".

Певицата изпозлва Instagram, за да благодари на феновете си за търпението.

"Е, албумът е вече пуснат и всички вие изчакахте правилното време, за да можем заедно да му се насладим. Никога не съм виждала подобно нещо. Не мога да ви се отблагодаря достатъчно за вашата любов и защита. Оценявам, че не допуснахте никой да се промъкне по-рано в клуба. Това значи много за мен. Благодаря ви за вашата непоколебима подкрепа. Благодаря ви, че бяхте търпеливи. Ще отделим време и ще се насладим на музиката. Ще продължа да давам всичко от себе си, за да ви доставя радост. Обичам ви дълбоко."

Пилотното парче от албума, който съдържа 16 песени, се казва "Break My Soul" и много хора го определиха като "химна на лятото".

На корицата на албума 40-годишната изпълнителка е много секси и провокативна. Тя е почти гола, като "носи" единствено бижута.

"Създаването на този албум ми позволи да мечтая и да намеря бягство в едно страшно време за света. Това ми позволи да се чувствам свободна и приключенски настроена във време, когато почти нищо не се движеше. Намерението ми беше да създам безопасно място, място без осъждане. Място, където да бъдете освободени от перфекционизъм и прекомерно мислене. Място да крещите, да се освободите, да усетите свободата. Беше красиво пътешествие. Надявам се да намерите радост в тази музика. Надявам се, че ви вдъхновява. И че се чувствате уникални, силни и секси, каквито сте." Това сподели преди време съпругата на Дзей-Зи.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Не се бойче, че ще ви стъпчат - стъпканата трева се превръща в пътека.

Блага Димитрова

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама