"Чужденецът" - смях до сълзи


"Чужденецът" - смях до сълзи
"Чужденецът" - смях до сълзи
"Чужденецът" - смях до сълзи

На бляскаво събитие снощи бе представен дългоочакваният режисьорски дебют на Ники Илиев "Чужденецът".

Романтичната комедия бе посрещната с бурни овации както от зрителите, така и от критиката. През 90-те минути, в които се развива комичното приключение, публиката в двете препълнени зали на кино Арена Младост рядко успяваше да си поеме дъх. Най-голям хит стана простоватият селянин Златан (Валентин Гошев), който предизвикваше бурен смях с всяка своя реплика, жест и изражение.


Сред гостите, преминали по червения килим, бяха звездите на филма Ники Илиев, Синя Борисова, Любомир Ковачев, Валентин Гошев, Елен Колева и други. Специално за събитието, в България пристигна и френската актриса Катрин Готие, която бе очарована от филма и от топлото посрещане.

"Чужденецът" тръгва по екраните в цялата страна този петък.

За филма:

Младият французин Жерар е в командировка в България, когато съдбата неочаквано го среща с Магдалена – селско момиче с буен нрав и не особено изискани обноски. Следвайки порива на сърцето си, Жерар решава да открие родното село на мистериозната красавица, без да познава привичките и езика на неговите обитатели.

Правейки няколко абсурдни грешки, Жерар обърква съдбите на две български семейства, както и на своето във Франция. Следва грандиозен сблъсък на култури и поредица от комични ситуации в двата края на Европа - от село Лещен до Париж.

"Чужденецът" е романтична комедия, носеща духа на френските филми от 70-те, но с модерен ритъм, приключенски моменти и забавни обрати.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Когато целият свят мълчи, дори един глас става могъщ.

Малала Юсуфзай

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама