Чуйте химна на Световното по футбол 2018


Чуйте химна на Световното по футбол 2018
Снимка: Sony Music

Sony Music и FIFA представиха "Live It Up" – официалната песен на Световното първенство по футбол, което ще се проведе в Русия.

Сингълът "Live It Up" събира някои от най-успешните съвременни артисти за създаването на песен за най-голямото събитие в света на футбола, което стартира на 14-ти юни в Русия.

Световноизвестният актьор, изпълнител, композитор и носител на наградата "Грами", Уил Смит заедно с един от най-успешните латино ърбан и регетон артисти, носител на наградата Грами за латино музика – Ники Джем и поп сензацията от Албания Ера Истрефи – се обединяват в сингъла "Live It Up", официалната песен за световното първенство по футбол.

Музикален продуцент на сингъла е супер успешният DJ, композитор и носител на "Грами" – Diplo – който казва: "За мен е удоволствие и чест да напиша и продуцирам тази песен. Никога до момента не съм участвал в толкова разнообразен творчески екип от артисти от различни жанрове и континенти, които се обединиха в отбор и създадоха страхотна атмосфера в песента".

Официалната песен "Live It Up" ще бъде представена на живо на финала на първенството (2018 FIFA World Cup), който ще се проведе на 15-ти юли на олимпийския комплекс "Лужники" в Москва. Очаква се събитието да събере над един милиард телевизионни зрители от целия свят.

Премиерата на официалното видео към "Live It Up" ще се състои на 7-ти юни, 2018г.

За новия музикален проект, Уил Смит казва: "Истински съм поласкан от поканата за участие в проекта. Ужасно вълнуващо е, че ще изпълним песента на финала на световното първенство по футбол в Москва. Това е едно от най-мащабните спортни събития в света, което събира хора от всички краища на планетата, за да се наслаждават, забавляват и вълнуват от магията, наречена футбол. Сътрудничеството с Ники, Дипло и Ера за песента е страхотна музикална еклектика от различни вкусове и жанрове, обединени в обща мелодия. С тази песен, ние просто искаме целият свят да танцува".

Преди дни, Ники Джем, Уил Смит и Ера Истрефи приключиха снимките на видеото към сингъла. Видеото на "Live It Up" е реализирано в Будапеща, където в момента се провеждат снимките на най-новия филм с участието на Уил Смит.

"Да съм част от официалната песен за Световното първенство по футбол в Русия е изключително вълнуващо преживяване за мен. Работата с такива големи звезди като Дипло, Уил Смит и Ники Джем е невероятна! Още повече, че аз съм и страстен футболен фен и нямам вече търпение първенството да започне." – споделя албанската певица Ера Истрефи.

Кралят на регетон музиката, Ники Джем, заявява: "Да запишеш песен-химн за световно първенство е постижение, което оставя за цял живот. Не са много артистите на планетата, които имат привилегията да са част от този свят. Много съм горд и щастлив, и един ще мога да кажа на внуците си "Вижте какво направих".

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Ако накараш човек да се усмихне, променяш света. Може би не целия свят, но поне неговия.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама