Чуйте първото парче на Бритни Спиърс от 6 години насам


Чуйте първото парче на Бритни Спиърс от 6 години насам
Снимка: Getty Images

Бритни Спиърс пусна първата си нова песен, откакто беше освободена от опеката на баща си, който контролираше почти всеки аспект от живота ѝ.

"Hold Me Closer" - дует със сър Елтън Джон - се появи в сайтовете за стрийминг в петък, отбелязвайки завръщането на певицата към музиката след шестгодишно прекъсване.

"Адски готино е, че пея с един от най-класическите музиканти на нашето време", каза тя преди излизането на песента.

"Донякъде съм претоварена... това е голяма работа за мен!"

Песента обединява три от класическите хитове на сър Елтън - "Tiny Dancer", "Тhe One" и "Don't Go Breaking My Heart" чрез свеж летен клубен ритъм.

Спиърс и сър Елтън пеят в синхрон през цялото време, като гласовете им са пропити с ехо, поради което е трудно да се прецени доколко се е променил гласът на Спиърс, откакто я чухме за последен път.

Въпреки това, тя се отпуска с няколко ad libs - включително характерното "baby" по средата на песента - което подсказва, че гласът ѝ е узрял и се е задълбочил през последните шест години. (Една непотвърдена теория на феновете гласи, че това е естественият регистър на Бритни и че тя е била принудена да пее с "фалшив бебешки глас" от бившите си мениджъри).

В звуково отношение "Hold Me Closer" е направена по подобие на "Cold Heart", дуетът на сър Елтън Джон с Дуа Липа, който миналата година стана световен хит.

Тази формула се оказа неустоима за множество радиоформати и стрийминг плейлисти и помогна за представянето на хитовете на сър Елтън на по-младото поколение.

"Абсолютно съм развълнуван, че имах възможността да работя с Бритни Спиърс", каза певецът.

"Тя наистина е икона, една от най-големите поп звезди за всички времена и звучи невероятно в този запис. Обичам я много и съм възхитен от това, което създадохме заедно", каза музикантът.

Източник: БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Най-добрият начин да вземете най-доброто от останалите хора, е като им дадете най-доброто от себе си!

Робин Шарма

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама