Цветелина Янева по City и The Voice - за или против?


Цветелина Янева по City и The Voice - за или против?

Излъчването на песента "Още колко нощи“ на поп-фолк изпълнителката Цветелина Янева по музикалните канали City и The voice донесе със себе си вълна от неодобрение и критики.

Естествено, се получи разделение - част от хората подкрепиха Цветелина Янева, излагайки като довод, че песента й няма нищо общо с поп-фолк, а напротив - има модерно RnB и латино звучене, а видеото е на световно ниво. Другата група хора пък побързаха да изтъкнат, че единствената причина, поради която тази песен, която е типична "чалга“, е излъчвана по The voice е фактът, че телевизията е собственост на Делян Пеевски, с когото певицата има връзка.

Един от хората, които се обявиха категорично против цялата работа, е Рут Колева. Певицата, известна с острия си език, не пропусна да отправи нападки към своята "колежка“ и да се възмути от музикалния бизнес в България като цяло.

Интересни мнения възникнаха по повод RnB и хип-хоп музиката у нас. Много хора сравниха текста на Цветелина Янева с текстове на хип-хоп изпълнители като Криско и според тях песните на Криско звучат много повече като поп-фолк.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Еманципацията на жените доведе до загуба на тайнствеността и мистерията на жената.

Грейс Кели

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама