Цвети от Hell's kitchen с лаф за поп-фолк певицата Мария (ВИДЕО)


Цвети от Hell's kitchen с лаф за поп-фолк певицата Мария (ВИДЕО)
Снимка: facebook

Зрителите на кулинарното риалити Hell's Kitchen се делят на два вида - такива, които гледат предаването заради Цвети от Враца, и такива, които го гледат заради кулинарните задачи и Цвети от Враца.

Вижте още: Пам получи оргазъм на първата си романтична среща с Евгени (ВИДЕО)

18-годишната ученичка, която се превърна във всенародна любимка благодарение на естественото си поведение и постоянните лафове, които пуска, този път надмина себе си с определението, което даде на чалга певицата Мария.

Поводът за това стана гостуването на поп-фолк дивата в Hell's Kitchen, която бе в компанията на дъщеря си Марая, съпруга си Мирослав и неговите две деца. Въпросният епизод е на запис и е сниман преди мъжът на Мария да бъде обвинен в домашно насилие над нея, както вече писахме.

Шеф Ангелов попита 18-годишната врачанка: "Какво знаеш за Мария?". Цвети призна, че не е запозната много с творчеството ѝ, а шеф Ангелов продължи с въпросите: "А знаеш ли, че е чревоугодник?", попита Виктор Ангелов ученичката, а тя просто му отговори: "Да, в чалгата е и нищо друго не знам за нея. И е също чалгоугодник", но се оказа, че Цвети не е чула правилно шеф Ангелов и неговото "чревоугодник е".

@hells.kitchen.bulgaria 🤩 Има ли сред вас чалгоугодници? 🤣 Цвети направо накара шеф Ангелов да се залее от смях! 😅 Гледайте Hell's Kitchen понеделник и вторник от 20:00 часа по @nova_bulgaria 🔥 #hellskitchen #hellskitchenbulgaria #хелскитчен #хелскитчън #helskitchen #helskitchenbulgaria #шефангелов #викторангелов #viktorangelov #сезон5 #кухнятaнаада #новатв #novatv #novabg #Bulgaria #Cooking #cookingshow #готвене #Цветомира #Цвети #Мария #чалга #попфолк #chalga ♬ original sound - hells.kitchen.bulgaria

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Ако се провалите с отглеждането на децата си, нищо друго няма значение.

Джаки Кенеди

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама