Даяна разкри истината за отношенията ѝ с Йордан и Петър във "Фермата"


Даяна разкри истината за отношенията ѝ с Йордан и Петър във "Фермата"
Снимка: Facebook

Часове след като Даяна Ханджиева напусна "Фермата", тя сподели каква е истината за отношенията ѝ с Йордан и Петър.

Актрисата заформи любовен триъгълник в предаването и си навлече куп нападки, но каза в интервю за "Тази неделя" по bTV, че "вътре нещата са по-различни".

"Намираш се в стресова среда, извън зоната си на комфорт, заобиколен си от камери. Имаш голяма нужда от близък човек. С Йордан имахме нужда един от друг. Бяхме си като успокоително и затова не влязохме в конфликти с другите. Бяхме като едно цяло и си сваляхме напрежението. Усещах по-специалното му внимание, но не се влюбих в него и това той го знае", добави Даяна.

Тя призна, че напълно разбира годеницата му Камелия.

"Тя се опитва да си го върне. Нормално е, всяка жена би го направила... В Йордан виждах човека, който ме успокоява. Но няма как да го използвам, защото не той ми печели дуелите и имунитетите. Просто се подкрепяхме", поясни актрисата и допълни, че когато се намеси външният свят, вътре идилията се разваля. Били са нужни две седмици, за да възстановят с Йордан общуването си.

Даяна коментира и флирта си с пилота Петър.

"Два месеца виждах бариера от неговата страна, дори не съм се опитвала да я чупя. Той направи първата крачка, харесва ми като мъж и беше напълно логично да приема. Точно там стана драмата "Дързост и красота". Петър ми предложи латино вечер, а това е моята любима музика. Освен това аз съм ратай, гладна съм и ми предлагат вечеря", върна се към този момент тя.

По думите ѝ с него са се харесали на повърхностно ниво, липсвала е спойката като при Йордан.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Еманципацията на жените доведе до загуба на тайнствеността и мистерията на жената.

Грейс Кели

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама