Даяна Рос се завръща след 15-годишна пауза (ВИДЕО)


Даяна Рос се завръща след 15-годишна пауза (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

Даяна Рос се завръща на музикалната сцена. 77-годишната певица пусна тийзър към първия си клип след 15-годишно прекъсване. Видеото е към новата ѝ песен "All Is Well".

То е режисирано от Аманда Деме в сътрудничество със синовете на певицата, Евън Рос и Рос Нейс.

"Синовете ми дадоха увереност и ме окуражиха да заснема това видео. След като почти две години не бях пяла пред публика и не бях заставала пред камера, те ме подкрепиха, за да се чувствам комфортно пред много хора. Тези трима души наистина се погрижиха за мен: Евън Рос (продуцент), Аманда Деме (режисьор) и Рос Нейс (фотограф). Има и още много други. Изпълнена съм с признателност за работата, която всички те свършиха, за да се случи това", каза Рос в официално изявление. 

Парчето "All Is Well" е включено в 25-ия ѝ албум, "Thank You", който трябва да излезе тази седмица. Тя е записала новите песни в домашното си студио по време на пандемията.

"Това е албум с голяма признателност за живота и за всички вас. За мен беше важно да направя смислен албум, засягащ това, което се случва сега в нашия свят. Чрез силата на музиката ние създаваме нов вид разговор, който подкрепя нашия избор и решенията, които вземаме."

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Ако мъжете не трябва да бъдат агресивни, за да бъдат приети, тогава жените няма да се чувстват принудени да бъдат покорени.

Ема Уотсън

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама