Даяна сложи край на отношенията си с Йордан във "Фермата"


Даяна сложи край на отношенията си с Йордан във "Фермата"
Снимка: bTV

В петък вечер Стоян ще избере един от мъжете в стопанството за свой опонент на Арената във "Фермата" 6. В този избор няма да участва Борислав, който за пореден път спечели битката за имунитет. Застрашени от елиминационен дуел остават Димитър, Калоян, Йордан и Петър. Пилотът е убеден, че Стоян ще избере именно него за предстоящия дуел, но дори и тази непосредствена заплаха не успява да помрачи радостта от романтичната вечер, която той прекара с Даяна Ханджиева. Заформилият се любовен триъгълник между Петър, Даяна и Йордан премина през сълзи от ревност, романтични изповеди и завърши с приключване на отношения между актрисата и илюзиониста.

След като стана ясно, че бившата романтична двойка на стопанството се разпада по желание на Даяна, Йордан реши да запише видео послание, с което се изповяда пред годеницата си Камелия.

'Много се подхлъзнах за пореден път. Може би съм имал нужда от това, може би не съм осъзнал какво имам. Със сигурност не те заслужавам. Ти си единственият човек, който ме подкрепя. Безкрайно много те обичам. Ще те разбера, ако направиш това, което е най-логично", призна илюзионистът през сълзи.

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Истината е, че всички ще те нараняват; просто трябва да намериш онзи, за който си струва да страдаш.

Боб Марли

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама