Даниел Крейг се завръща като Джеймс Бонд


Даниел Крейг се завръща като Джеймс Бонд

Британският актьор Даниел Крейг е готов да се завърне в образа на агент 007, след като по-рано се появиха спекулации, че той няма да участва в повече филми за Джеймс Бонд.

Според източници на "Ню Йорк поуст“ актьорът се е съгласил да участва в още една лента, убеден от продуцента Барбара Броколи, с когото той работи и по постановката на "Бродуей“ "Отело“. Тя е дъщерята на Албърт Броколи – човекът, създал поредицата за британския агент по оригиналните книги на Иън Флеминг.

„На Даниел му беше много приятно с това как се осъществи „Отело“ и от чудесните отзиви. Сега разговорите на Даниел и Барбара вървят в правилната посока“, заяви източникът на изданието. „Имат сценарий – сценаристите Нийл Първис и Робърт Уейд, които написаха няколко филми за Бонд, пишат и могат да влязат в продукцията, веднага щом Даниел е готов“, допълни още той.

В момента Крейг е вторият актьор заемал най-дълго време ролята на Бонд с прекарани официално 11 години като британския супершпионин. Преди него е сър Роджър Мур, който 12 години играе агент 007 и участва в седем филма от поредицата.

След премиерата на филма "Спектър“ през 2015 г. Крейг заяви в интервю, че по-скоро би прерязал китката си, отколкото да участва в още един филм, като причина за това той посочи умората, която му се е натрупала от заснемането на последната лента. Но през 2016 г. той описа работата си във филмите като "най-добрата на света“ вдъхвайки нова надежда на феновете.

Източник: БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Човек се дави не защото е скочил, а защото е останал под водата.

Паулу Коелю

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама