Давид Гета - най-добрият DJ за 2020


Давид Гета - най-добрият DJ за 2020
Снимка: Getty Images/Guliver

Давид Гета бе "коронован" за световен No.1 DJ, след като спечели анкетата на DJ Mag, Top 100 DJs, за втори път – почти десетилетие след първата награда през 2011.

Френската супер DJ звезда и известен по целия свят музикален продуцент представи наградата си по време на AMF Presents Top 100 DJs, виртуално шоу в Амстердам, което бе излъчено за целия свят. За победата си, музикантът каза следното:

"Много благодаря на всички, които гласуваха за мен. Да помисля, че са минали 40 години, откакто за първи път изпълнявах в клуб, и 10 години, откакто спечелих за първи път тази награда, ме направи доста емоционален. Когато за първи път спечелих преди 9 години, получих доста отрицателни реакции за това, че смесвам денс музика с мейнстрийм и поп и да погледна назад и да видя как това оформи индустрията и я разви, е абсолютна лудост. Да спечеля сега, след като се върнах към това, което първоначално съм правил и да издавам повече ъндърграунд музика с приятеля ми MORTEN и Future Rave, и с Jack Back, го прави наистина още по-специално. Дължа всичко на феновете си и каквото и да донесе бъдещето, аз ще бъда там, готов да направя саундтрака на партито, надявам че и вие също."

Въпреки влиянието на пандемията от коронавирус, феновете на денс музиката активно се включиха в избора на любимите си DJ-и. Почти 1,3 милиона вота бяха са събрани от почти всяка точка на земята.

Давид Гета се надява, че #FutureRave звученето му ще възпламени дансинга, когато светът отново позволи щурата веселба.

Той помогна за набирането на 1,5 милиона долара за борбата срещу COVID-19 по време на лайвстрийм събитията United At Home, гледани от над 50 милиона зрители в допълнение на заглавния дигитален фестивал Tomorrowland’s Around The World през юли.

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Ако никога не сте плакали, очите ви не могат да са красиви.

София Лорен

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама