Дейвид Бекъм разказва живота си в документален сериал (ВИДЕО)


Дейвид Бекъм разказва живота си в документален сериал  (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

Макар че Дейвид Бекъм от години не се изявява на терена като професионален футболист, неговата популярност продължава да расте. Той е рекламно лице на едни от най-скъпите брандове, а също така един от собствениците и президент на отбора "Интер Маями", в който играе звездата Лионел Меси. Нова документална поредица, озаглавена "Бекъм", проследява пътя на англичанина към успеха. Преди часове Netflix представи трейлъра на проекта, от който ще разберем повече за отношенията му със съпругата му Виктория и семейния им живот. Зрителят ще научи за провалите на футболиста и как ги е преживял.

Сериалът има четири епизода, излъчването му ще започне на 4 октомври.

Вижте той: Линда Еванджелиста: Бях тормозена от мъжа ми, трудно се измъкнах


Началото на трейлъра показва детството на Бекъм. Той признава, че никога не е бил добър в училище. "Не се справях много добре в училище, защото всичко, което някога съм искал, е да играя футбол", казва той.

Вижте той: Дъщерята на Мира Добрева разкри защо майка ѝ е била оперирана по спешност

Документалният сериал ще покаже и самото начало на връзката между Дейвид и Виктория Бекъм, които са заедно от 26 години. Бившата певица от Spice Girls и настояща дизайнерка признава, че са били принудени да крият връзката си. "Моят мениджър непрекъснато ми казваше да я пазя в тайна", призна тя. Те се срещали на паркинги, за да стоят далеч от обществените погледи.

Бекъм говори откровено за провалите си. Например силно му повлиява случаят с получения червен картон на Световното първенство през 1998 г. След този инцидент той не може да яде и да спи. Бекъм признава, че няма да се откаже, въпреки проблемите и провалите.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Това, за което човек постоянно мисли, ще дойде. И това, което постоянно отрича, и то ще дойде!  

Петър Дънов

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама