Деси Добрева като амфибия (видео)


Деси Добрева като амфибия (видео)
Снимка: Top artists agency

Деси Добрева, която скоро ще тръгне на национално турне, представи нова песен и клипа към нея. Сингълът "ДОС" е базиран отново на народна песен и е под съвременния аранжимент на Явор Русинов.

Към песента е заснето и официално видео, в което по идея на режисьора Кирил Киров – Кико, Деси се въплъщава в амфибия, тъй като клипът е заснет изцяло във вода.

Ето какво разказа тя самата за снимките на клипа:

"Заснемането на клипа към песента "ДОС" беше едно от най-трудните неща, които съм правила в живота си. В сравнение с него, скачането с парапланер ми се видя като детска игра. Когато режисьорът Кирил Киров сподели с мен идеята да снимам под вода, не си и представях, че ще бъде толкова трудно.

След като Кико ми зададе двата въпроса "Страх ли те е от водата, ако е тъмно?" и "Колко можеш да издържиш без въздух?" леко се стреснах, но в крайна сметка аз обичам предизвикателствата и си казах "Какво пък! Аз съм морско чедо! Как няма да издържа!" Но се оказа ужасно трудно да стоиш на дъното на 5-метровия басейн без да изплуваш нагоре, като хем нямаш въздух, хем трябва да пееш в ритъм (а музиката не се чува вътре), хем да си красив и хем да изпълняваш всичките хиляда изисквания на режисьора!

Не стига, че ми сложиха тежести да ме държат под водата, ами се заплетох на няколко пъти в роклята и едвам успях да изляза на повърхността, за да си взема въздух. На всичкото отгоре снимахме до 7 часа сутринта - буквално до изгряването на слънцето, както се пее в песента. Но, като знаеш, че работи цял екип професионалисти, няма време за оплаквания. Преглъщаш страха и продължаваш пак, и пак, и пак."

 

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Светът е огледало на твоите мисли, чувства и действия и винаги ще ги връща обратно към теб.

Дийпак Чопра

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама