Десислава спечели Big Brother All Stars 2015


Десислава спечели Big Brother All Stars 2015

Един месец зрителите на Нова живяха заедно с 8 ярки реалити звезди, с техните приятелства и вражди, любови и раздели, сила и слабости. С почетната титла "Любима реалити звезда на България" вчера си тръгна певицата Десислава. 

Освен любовта на зрителите, изпълнителката получи и голямата награда – луксозен автомобил Ford Mondeo.

Началото на вечерта беше поставено от грандиозните изпълнения на четиримата Съквартиранти с подкрепата на любими български певци. На метри от финала, двама от финалистите отпаднаха от битката за титлата и голяма награда. Почетното четвърто място зае Ваня Червенкова, а престижното трето място беше присъдено на Евгени Минчев. Така за голямата награда останаха да се борят двамата разсилни от първата мисия на Съквартирантите, които в Къщата се превърнаха в близки приятели – Десислава и Джаферович. Зрителите на Нова определиха новата реалити звезда на България да бъде Десислава. Певицата победи Ваня с цели 65% от гласовете на публиката. 

С тази категорична победа завърши и последния сезон от тазгодишния Big Brother. Светлините на Къщата угаснаха до следващата година, когато нови Съквартиранти, носители на ярки характери ще я прекрачат и изпълнят с много емоции.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Най-голямата болест в днешните времена е да не бъдете обичани.

Принцеса Даяна

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама