Диамантена гривна стана причина за ревност и завист в "Ергенът"


Диамантена гривна стана причина за ревност и завист в "Ергенът"
Снимка: bTV

Участничките в романтичното реалити предаване "Ергенът" си умират от завист, след като Виктор изненада всички, като покани Александра на втора среща. Много от момичетата все още са нямали възможността да бъдат на среща с него и именно това е причината сега те да ревнуват и да се ядосват.

Вторият повод, който буквално нажежи страстите, бе скъп подарък от Виктор към Александра. Той даде на психоложката гривна от бяло злато с диаманти. Именно това породи въпроси в останалите участнички дали Виктор няма истински чувства към Алекс.

Според  момичетата красивото бижу, което тя получи, е на цена от 10 000 евро. Виктория беше главният инициатор на интригата с цената и до края на епизода не спря да подклажда конфликта между момичетата във вилата на любовта.

Венета пък в типичен неин стил каза: "100 змии сме срещу гривната".

Тези подмятания, обаче, предизвикаха много въпроси във Виктор, който сериозно се замисли дали Александра не го заблуждава или просто момичетата й завиждат много.

Снощи предаването напусна една от участничките. Това бе певицата Ева, която въпреки желанието си да спечели сърцето на Виктор, не успя.

Напускането й предизвика сълзи в нейните приятелки: Александра, Блага и Елвира.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Много хора се страхуват да кажат какво искат. Ето защо те не получават това, което искат.

Мадона

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама