Диана Димитрова: Приличаме си с д-р Огнянова


Диана Димитрова: Приличаме си с д-р Огнянова
Снимка: Нова телевизия

"Нося много от доктор Огнянова. Имаме общо в отношението си към децата", сподели В "На Кафе" актрисата Диана Димитрова, която създава детски книжки и рисува картини.

Едно от любимите лица в най-успешния български медицински сериал допълни, че ще има много нови и интересни събития както в петия сезон, така и за лекарката, която още в първите епизоди на "Откраднат живот: Критична точка" се оказа привлечена от братята Ковачеви.

Актрисата припомни любопитен факт – феновете са я виждали в отделението още преди появата на д-р Огнянова. Тогава тя е била сестра Мая – с "различна прическа и различен характер".

По време на гостуването й бяха излъчени ексклузивни кадри от фотосесия в болницата, в която зрителите ще видят чаровната лекарка и като модел. Какво ще предизвика новото амплоа на д-р Огнянова – феновете ще разберат в предстоящите епизоди на хитовата продукция.

Тази седмица двама от любимите герои в "Откраднат живот" – Наталия и Калин, ще се завърнат в МБАЛ "Св. Кирил". Появата им ще предизвика емоции в колегите им, които все още се борят с новите условия в болницата. Ваня ще се опита да застане за пореден път между доцент Мазов и д-р Хинова.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Шоу


Реклама

Няма проблем човек да се пуска по течението, стига да може след това да се върне.

Миг Джагър

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама