Диляна Попова и Койна Русева като разбойнички


Диляна Попова и Койна Русева като разбойнички

В най-новата българска лента "Още една мечта" Койна Русева, Диляна Попова, Ирена Тодорова и Мира Бояджиева ще играят изпечени разбойнички. Те ще раздават юмруци, ще взривяват къщи и ще оберат банка.

Режисьор на лентата е Николай Мутафчиев, който ще се превъплъти в руски мафиот заедно с Деян Донков. Двамата ще търгуват незаконно с оръжие и ще снимат еротичен филм, в който плеймейтката Златка Димитрова ще влезе в ролята на професионален модел.

Историята в "Още една мечта" проследява щурото приятелство между четири жени, посещаващи курс по психотерапия. Съвсем спонтанно у тях се ражда идеята за банков обир. А тя става все по-реална след срещата им с неуспял кинорежисьор. Готови на всичко, красавиците ще минат през всякакви комични изпитания, за да постигнат мечтата си. Цената за нея обаче зависи от миналото на всяка от героините.

Филмът бе показан предпремиерно по време на София филм фест и разпространителите се похвалиха, че филмът е предизвикал силен интерес от страна на чуждестранни дистрибутори.

Официалната премиера предстои през есента на 2012 година.

Етикети:
Iwoman.bg

Коментари


Още от Шоу


Реклама
Реклама

Най-красива е една жена, когато е изморена от смях!

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама
Реклама