Джаред Лето с послание към българските си фенове (видео)


Джаред Лето с послание към българските си фенове (видео)

В специално видео послание актьорът и музикант Джаред Лето лично кани своите български почитатели на родната премиера на филма "Клубът на купувачите от Далас" и на концерта на групата му 30 Seconds To Mars на 6 юли в рамките на Sofia Rocks 2014.

Медийният шум, за който говори Лето, беше предизвикан от над 80-те номинации и награди, с които бе отличен "Клубът на купувачите от Далас" през последните месеци. Той получи 6 номинации за "Оскар", включително за най-добър филм, и спечели статуетки в три категории – поддържаща мъжка роля (Джаред Лето), главна мъжка роля (Матю Макконъхи) и грим и прически.

Освен "Оскар", Джаред Лето спечели още над 20 награди за изключителното си превъплащение в ролята на транссексуална жена, опитваща да защити достойнството си от трансфобни недоброжелатели и живота си от вируса, убил хиляди по време на СПИН-епидемията в САЩ през 80-те.

За да постигне изключителната физическа и психологическа трансформация, нужна за ролята, Лето отслабнал с 14 кг и прекарал целия снимачен процес без да излиза от кожата на Рейон. Множеството подозрителни погледи, с които се сблъскал на обществени места, му помогнали да получи по-дълбоко разбиране за преживяванията на трансполовите хора, които често стават жертва на вербално и физическо насилие.

Първата в България прожекция на "Клубът на купувачите от Далас” ще бъде на 18 юни от 21:30 часа на лятната сцена “One More Кино” в парка пред НДК. Събитието се осъществява със съдействието на Посолството на САЩ и ще бъде напълно безплатно за зрителите.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама
Реклама

Не е чудо да имаш сто приятеля. Чудо е да имаш един, който да е на твоя страна, когато стотици са против теб.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама
Реклама