Джей-Хоуп от BTS сътвори история


 Джей-Хоуп от BTS сътвори история
Снимка: Getty Images

Певецът Джей-Хоуп от популярната южнокорейска кей-поп група BTS сътвори история с участието си на емблематичния летен музикален фестивал Лолапалуза в Чикаго, САЩ, предаде "ЮПИ".

Южнокореецът се изяви като водещ изпълнител на една от главните сцени в последната вечер на проявата, която започна в четвъртък и продължи до неделя в Грант парк в Чикаго. С участието си на Лолапалуза Джей-Хоуп стана първият южнокорейски артист, който е бил хедлайнер на водещ музикален фестивал в САЩ.

Облечен в черна тениска в гръндж стил и черни панталони, 28-годишният изпълнител зарадва публиката с потпури от 18 песни на BTS, както и с изпълнение на свои самостоятелни парчета като "Base Line" и "Pandora's Box".

Към края на шоуто Джей-Хоуп изпълни ремикс на хитовата англоезична песен на "Dynamite" на BTS и собствената си "Chicken Noodle Soup", за която към него се присъедини певицата Беки Джи.

Тазгодишното издание на Лолапалуза, предавано на живо от стрийминг платформата Хулу, включваше още един момент, който ще остане в историята на музиката - Tomorrow X Together стана първата кей-поп група с участие на фестивала.

През юни, когато беше оповестено, че Джей-Хоуп и "Tomorrow X Together ще участват на фестивала, основателят му Пери Фарел ги приветства в "семейството на Лолапалуза".

"Това са суперзвездите на глобалния феномен кей-поп и сме изключително развълнувани да ги приветстваме на тазгодишния фестивал", каза Фарел в изявление.

Джей-Хоуп на свой ред сподели, че участието му ще бъде "вълнуващо ново предизвикателство", което според него ще се превърне в наистина запомняща се глава в музикалната му история.

"Обещавам ви страхотно шоу. Пригответе се за щур купон", написа изпълнителят в Instagram.

Джей-Хоуп се изяви на музикалния фестивал Лолапалуза, след като през юни членовете на BTS оповестиха, че си взимат почивка, за да се посветят на самостоятелни проекти.

Източник: БТА

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Най-смелата постъпка е да мислиш за себе си. Високо!

Коко Шанел

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама