Дни на любовта в театър "Българска армия”


Дни на любовта в театър "Българска армия”
Снимка: Thinkstock/Guliver

От 12 до 14 февруари театър "Българска армия” обявява Дни на любовта и кани всички влюбени да проявят своите чувства, и само срещу целувка да получат един билет за двама за целия месец февруари.

За вечната и уж незначителна разлика между хората, за щипките от всички емоции на артиста, за жестоката действителност и защитаването на достойнството, можете да разберете с всичките си сетива още на 12 февруари, както и на връх Свети Валентин на премиерата на "Стреляйте по артиста”, където ще видите Калин Врачански, Георги Къркеланов, Антоанета Добрева – Нети, Владислав Виолинов, Александър Дойнов, Стойко Пеев, Йордан Алексиев, Радосвета Василева, Яна Бобева, Йордан Ръсин.

Ако пък сте решили да празнувате Трифон Зарезан, то ние приемаме вашите "последни поръчки” в едноименното представление в навечерието на празника. Мърморковците, които стигат до прозрения за щастието и любовта, за нуждата да помагаш и за гения на живота, могат да се окажат свежата глътка от вашето театрално питие за месеца на сцена-клуб "МаксиМ”, 19:30 ч.

Сред заглавията е незабравимото превъплъщение на доайена на трупата Васил Михайлов в образа на Дон Жуан от спектакъла "Завещанието на целомъдрения женкар”, за да "полетите” заедно на крилете на чистата любов отвъд плътските привидности. Него може да видите на 13 и 22 февруари от 19 ч.

Може да видите цялата програма тук!

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Най-красива е една жена, когато е изморена от смях!

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама