"Домът на дракона“ ще има трети сезон (ВИДЕО)


"Домът на дракона“ ще има трети сезон (ВИДЕО)
Снимка: HBO

Оригиналният HBO драматичен сериал "Домът на дракона" е подновен за трети сезон, още преди премиерата на втори, която е на 17 юни, понеделник.

Базиран на романа “Огън и кръв“ на Джордж Р. Р. Мартин, сериалът, който се развива 200 години преди събитията от феномена "Игра на тронове", разказва историята на дом Таргариен.

Повече за втория сезон

Във втори сезон се завръщат актьорите Мат Смит, Оливия Кук, Ема Д'Арси, Ив Бест, Стив Тусент, Фабиен Франкъл, Юън Мичъл, Том Глин-Карни, Соноя Мизуно и Рис Ифанс. Сред допълнителните завръщащи се актьори са Хари Колет, Бетани Антония, Фийби Кембъл, Фия Сабан, Джеферсън Хол и Матю Нийдъм.

Сред новите за сериалa лица са: Абубакар Салим, Гейл Ранкин, Фреди Фокс, Гуейн Хайтауър, Саймън Ръсел Бийл в ролята на сър Саймън Стронг, Клинтън Либърти в ролята на Адам от Хъл, Джейми Кенна в ролята на сър Алфред Брум, Киран Бю в ролята на Хю, Том Бенет в ролята на Улф, Том Тейлър в ролята на лорд Креган Старк и Винсънт Реган в ролята на сър Рикард Торн.

Втори сезон на "Домът на дракона" вече спечели одобрението на критиците. От TheWrap споделят, че "историята е затаяваща дъха, вълнуваща и завладяваща", за GQ "е завръщане към златната ера към троновете”, а Decider определят сериала за "невероятно продуцирано, брилянтно изиграно пътешествие".

Джордж Р.Р. Мартин е създател и ексклузивен продуцент на сериала, а Райън Кондал е ко-създател и изпълнителен продуцент. 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Достатъчно е да погледнете през очите на Любовта, за да видите красотата навсякъде.

Петър Дънов

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама