Дуа Липа "халюцинира" в ново видео


Дуа Липа "халюцинира" в ново видео
Снимка: Getty Images/Guliver

Дуа Липа пусна новото диво анимирано видео към "Hallucinate", най-новият сингъл от издадения наскоро албум "Future Nostalgia".

Клипът е режисиран от Лиша Тан и започва с анимирана версия на Дуа Липа, изпълняваща пред обожаваща я тълпа от рисувани създания, чиито големи очи и пълни, обли форми изглеждат като появили се направо от филмчетата на 20-ти век. Разбира се, както самото заглавие на песента предупреждава, нещата не остават нормални за дълго и певицата се оказва транспортирана в сюрреалистичната страна на сънищата, наситена с танцуващи зеленчуци, еднорози и зайчета. Докато пътуването поема към сериозен обрат, зловещата глава на клоуна/скелет, носещ лоши предчувствия, е неспособен да издържи на туптящата, еуфорична сила на "Hallucinate".

Дуа Липа издаде "Future Nostalgia" през март и записът наскоро се нареди в списъка на Rolling Stone за 50-те най-добри албума на 2020 досега. В интервю в подкаста Rolling Stone Music Now podcast, поп звездата сподели за трудното решение да издаде утвърдения си запис, когато пандемията от COVID-19 тъкмо завладяваше света.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Животът не се мери с броя вдишвания,а с моментите които спират дъха ни!

Джордж Карлин

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама