Дует Авеню с нова песен


Дует Авеню с нова песен

Акустична, емоционална, красива и завладяваща най-новата песен на дует Авеню "Спомни си ти за мен", по музика на Боби Иванчев и текст на Заки Соколов, носи усещането за топлина и близост.

"Всички ние имаме някой близък до себе си човек , за когото се сещаме, когато ни е трудно и с когото искаме да споделим ценен миг, спомен или преживяване... Песента е за тези, на които имаме нужда да доверим най-съкровеното в нас.“ казва Заки.

"Получих два основни варианта за текст от Заки, но първият, който ми беше пратил е този, по който трябваше да се работи. Този текст ми донесе усещането за виртуален разговор с човек, който ми се иска да видя от дълго време и много ми липсва“ допълва Боби.

След като аранжиментът на песента е довършен от Боби заедно с Васил Иванов – The Editor, Авеню записват песента през декември 2015 г., но не бързат да я представят на публиката преди да е готово видеото към нея.

Клипът на "Спомни си ти за мен“ е също толкова личен и емоционален. Сценарист и режисьор е Заки, който отново се събира с екипа на предишното видео на дуета „Свобода“ – оператора Добрин Кашавелов и фотографа Красена Ангелова. За монтажа и постпродукцията Заки се обръща към Асен Соколов, който преди това работи по клипа на сингъла "Безвремие“.

В заснемането са поканени близки до Авеню хора - приятели, сред които братята Пламен и Иво Добреви и роднини, което допълнително подсилва емоционалния заряд на песента.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Никой не може да ви накара да се чувствате по-низши без вашето съгласие.

Елинор Рузвелт

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама