Дует Авеню се завръща


Дует Авеню се завръща

За първи път след излизането на албума им "Антология“ Боби и Заки представят нов сингъл. Тийзърът за него вече се появи на сайта на дуета duetavenue.com, а официалното му представяне ще бъде на 20-ти януари на сцената на X Factor – ден, след като шоуто се завърне в ефира на Нова на 19 януари.

С "Безвремие” Авеню ще отбележат 20-та годишнина от излизането на дебютния им албум “Въпроси“ и клипа на емблематичната за дуета песен "Бягство”.

"Не бях писал нова песен вече няколко години и в края на 2014 желанието за това се завърна и резултатът е тази песен. Заедно с Васко Иванов направихме демо на аранжимента, изпратих го на Заки, той хареса песента и само след ден ми предложи текста на „Безвремие“... Влязохме за 2 дни в студио и ето какво се получи. Надявам се в скоро време да представя на Заки още няколко песни и заедно ще решим какво ще правим по-нататък с тях, но определено мисля, че пред нас предстои интересна 2015“, споделя Боби.

"Боби истински ме изненада, когато ми се обади и каза, че е написал нова песен! Изпрати ми демото и не можах да повярвам, че сме на път отново да се впуснем в едно музикално приключение. Песента звучеше толкова „наша”, а в същото време съвременно и модерно, че нямаше как да не се съглася да я направим. Вече имахме идея какво искаме да е посланието й и текстът сякаш се самонаписа. От времето на „Бягство” не ми се беше случвало да създам текст толкова бързо. Надявам се песента да се е получила”, разказва Заки.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Зад всяка успешна жена... стои кош с мръсно пране.

Сали Форт

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама