Две елиминирани двойки се завръщат в "Един за друг", ето кои


Две елиминирани двойки се завръщат в "Един за друг", ето кои
Снимка: Нова телевизия

Изненадваща поява на две от елиминираните двойки и екстремно предизвикателство очакват двойките в новия епизод на семейната надпревара "Един за друг" - утре вечер в 21:00 ч. по NOVA. Галина и Владимир и Виктория и Георги ще получат втори шанс в романтичното състезание, а появата им искрено ще изненада участниците във вилата на любовта. Новото изпитание за кавалерите пък ще ги изправи пред колелото на късмета, където грешните отговори ще носят тежки наказания за нежните им половинки.

Неочакваното предимство на "Супердвойката на седмицата" доведе до сериозни промени в генералното класиране, начело на което вече са Виктория и Явор с малко над 52 000 лв. Двойката избра да отнеме средства от сметката на доскорошните първенци Кристина и Артьом, които вече са на пето място. На дъното на класацията засега за Галина и Владимир, които се включват в надпреварата с 16 618 лв. – семейния им бюджет от седмицата, в която отпаднаха.

Първото индивидуално изпитание за седмицата пресъздава любима телевизионна игра от близкото минало. Мъжете ще се впуснат в състезание с колело на късмета, а целта им е да познаят буквите от дума или израз от различна категория. Всяка грешка на кавалерите ще води до последствия, които ще накарат дамите да подскачат от страх. Какви неприятни изненади очакват жените и ще издържат ли на напрежението, ще стане ясно в новия епизод на "Един за друг".

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Казват, че душите живеят в очите на хората. Дори животните го усещали и гледали човека в очите.  

Людмила Филипова

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама