Eд Шийран се отказва от музиката, когато...


Eд Шийран се отказва от музиката, когато...
Снимка: Getty Images/Guliver

Ед Шийран призна в интервю за таблоида "Дейли Стар Съндай", че планира да се оттегли от музикалната сцена в момента, в който се задоми и стане баща, тъй като не вярва, че след това ще има "амбицията" да продължи.

В събота звездата обяви, че още в края на миналата година се е сгодил с дългогодишната си приятелка – хокеистката Чери Сийборн.

"Сигурен съм, че амбицията ми ще изчезне напълно веднага щом се родят децата ми. Най-вероятно ще си мисля: "Това не ме интересува вече, сега имам друг живот, за който да се погрижа". И това е разбираемо, защото когато имаш деца, амбициите ти вече са насочени към това да бъдеш добър баща", каза поп изпълнителят и призна, че дори и в момента желанието му за по-нататъшна кариера започва да се изпарява, след като вече е постигнал повече, отколкото някога се е надявал.

Пред изданието Ед сподели обаче настоящата си голяма мечта отвъд поп музиката – да създаде хитово кънтри парче, което да разбие класациите на кънтри радиата.

"Амбицията ми да напиша кънтри песен, която да застане начело на някое кънтри радио в Америка не е пренебрежимо малка. Знам, че не е като да свиря през стадиона "Уимбълдън", но за мен това е следващата голяма цел", каза рижавият певец.

Източник: БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Шоу


Реклама

В човешкото сърце винаги остава поне една капка сила - докато е живо, докато се надява, докато вярва.

Самуил, Димитър Талев

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама