Ед Шийрън и Елтън Джон пуснаха благотворителен коледен дует (ВИДЕО)


Ед Шийрън и Елтън Джон пуснаха благотворителен коледен дует (ВИДЕО)
Снимка: Zakary Walters

Ед Шийрън и Елтън Джон отбелязват празничния сезон с новия благотворителен сингъл "Merry Christmas". Към песента има и забавно официално видео, режисирано от Джейсън Кьониг.

"Merry Christmas" ни запасява с перфектната доза коледно настроение – зареденa с камбанки на шейни, бодър аранжимент и весели хармонии, песента е облечена от стоплящите сърцето текстове на Ед и Елтън, добавени към празничната искра.

Писана от Ед Шийрън и Елтън Джон, колаборацията циментира над 10-годишно приятелство и показва обединяването на силите на глобалните супер звезди за първи път някога в официален сингъл. Обаче това не е първото впускане в празничната музика на двамата – през 2017 Шийрън си подсигури No.1 в престижната коледна британска класация с безвременната балада "Perfect", а класиката от 1973 на Елтън, "Step Into Christmas", се превърна в една от най-ротираните коледни песни на всички времена.

Официалното видео на "Merry Christmas" добавя още блясък, отдавайки почит към сцени от заветни коледни номер 1 музикални видеа и емблематични коледни филми. С малко помощ от Mr Blobby, Jonathan Ross, Big Narstie, Michael McIntyre и The Darkness, всички от които се появяват във видеото, виждаме как съставът преоткрива сцени от "Last Christmas" на Wham, "Merry Christmas" на Shakin’ Stevens, "Walking in the Air" на The Snowman, "Stay Another Day" на East 17 и др.

По време на коледния период през 2021 глобалните и издателски приходи от записа и печалбите от продажбите на сингъла ще бъдат поравно дарени между благотворителната организация на Ed Sheeran Suffolk Music Foundation & The Elton John AIDS Foundation.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Не избирай този, когото светът смята за красив. Избери този, който прави света ти красив.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама