Ед Шийрън пусна новия си сингъл и албум (ВИДЕО)


Ед Шийрън пусна новия си сингъл и албум (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

Ед Шийрън пусна чисто новия си албум "=" (Equals), както и новия си сингъл "Overpass Graffiti", който дебютира преди броени минути.

Писан и продуциран от Шийрън, Джони Макдейд и Фред Гибсън (триото зад "Bad Habits"), "Overpass Graffiti" – третият официален сингъл от новия албум на певеца, е опияняваща ода за поп музиката на 80-те и ни показва замислен портрет на загубена любов от предишна връзка. Официалното видео, режисирано от Джейсън Кьониг – изследва романтизма на живеенето в настоящия момент, а Ед е изгубен в пустиня по халат преди да се впусне в приключение с новооткрити приятели, които среща.

Въплъщавайки собствените истини на Ед, "=" безпогрешно улавя интимното и всекидневното, качвайки универсалните преживявания на по-духовно ниво. Четвъртото допълнение към символичната серия от албуми на Шийрън и съвкупност от песни, направени за 4-годишен период, който следва плодотворната ера на албума "÷" (Divide), в новия албум изпълнителят взима внимателни решения за живота си и хората в него, като изследва различните степени на любов ("The Joker And The Queen", "First Times", "2step"), загуба ("Visiting Hours"), устойчивост ("Can’t Stop The Rain") и бащинството ("Sandman", "Leave Your Life"), докато в същото време обръща внимание и на реалността и кариерата ("Tides").

Ед Шийрън ще се впусне в първия етап на турнето си "+ - = ÷ x Tour" (произнася се "The Mathematics Tour") от април 2022, което ще го отведе на концерти във Великобритания, Ирландия, Скандинавия и Централна Европа. По-късно през тази година той ще изпълни специално коледно шоу, "Ed Sheeran’s Merry Christmas Gathering", в помощ на Ed Sheeran Suffolk Music Foundation, което ще се проведе в понеделник, на 13 декември, в St John в Hackney Church, Лондон. За шанс за покупка на билети, феновете ще трябва да закупят новия албум на Ed, "=", през официалния му магазин. Процесът приключва в 4pm BST в сряда, 3 ноември, а уникални кодове ще бъдат изпратени чрез имейл на всички избрани в понеделник, 8 ноември. Генералната продажба започва на 12 ноември, петък.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Най-красивият грим за една жена е страстта.

Ив Сен Лоран

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама